Dé site voor wonen in Noord-Limburg

Het digitale woningplatform WoNoLi.nl is een platform voor wonen in Noord-Limburg. Door een unieke samenwerking tussen Venlose makelaars wordt hier het grootste woningaanbod in Noord-Limburg, regio Venlo, via één site gepresenteerd. Het is een primeur voor Nederland dat regionale makelaars van de drie grootste branche organisaties zelf een digitaal platform aanbieden. De term WoNoLi staat voor Wonen in Noord-Limburg. 

De intentie van WoNoli.nl is om kopers en verkopers elkaar sneller te laten vinden. Het is geen makelaarskantoor, maar een platform dat als middel wordt ingezet door de deelnemende makelaars. Meerdere keren per dag is er een site update en worden nieuwe woningen toegevoegd en ook prijswijzigingen zichtbaar. De woningen worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd, voorzien van foto’s en een duidelijke en uitgebreide omschrijving. De doelstelling is WoNoLi.nl te laten uitgroeien tot dé site voor Noord-Limburg regio Venlo.

WoNoLi.nl is een initiatief van: Brouwers Makelaars, Poels makelaars, Vetebe makelaardij, Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen, Makelaarskantoor Paul Schreinemachers, Van Rijn & Partners Makelaardij, Eugene Schreinemachers, Hauzer & Partners en Sannen makelaardij.