Zu Kaufen: Villa Parc Arcen, 5944 NK Arcen

183.000,- € f.o.n.
Immobilienart Baugrundstück
Grundstück 1.614 m²

Hinweis

Übersicht

OPEN DAGEN 2018 VAN 13:00 UUR - 16:00 UUR OP DE VOLGENDE DAGEN:

Zondag:
7 oktober

VILLA PARC ARCEN BIEDT DE RUIMTE EN DE MOGELIJKHEDEN

In Villa Parc Arcen (Noord-Limburg) heeft u de ruimte en mogelijkheden om uw droomwoning te realiseren. Op de zeer ruime kavels kunt u uw eigen woning laten ontwerpen en laten bouwen of kiezen voor een speciaal ontwikkelde villa met vele opties. De bouwk... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Baugrundstück
    Status Verfügbar
    Angeboten seit Mittwoch, 11. Mai 2016
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 01366
Preis 183.000,- € f.o.n.
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Mittwoch, 11. Mai 2016
Letzte Aktualisierung Freitag, 28. September 2018
Bau
Immobilienart Baugrundstück
Bauform Bestehende Immobilien
Flächen
Grundstück 1.614 m²

Beschreibung

OPEN DAGEN 2018 VAN 13:00 UUR - 16:00 UUR OP DE VOLGENDE DAGEN:

Zondag:
7 oktober

VILLA PARC ARCEN BIEDT DE RUIMTE EN DE MOGELIJKHEDEN

In Villa Parc Arcen (Noord-Limburg) heeft u de ruimte en mogelijkheden om uw droomwoning te realiseren. Op de zeer ruime kavels kunt u uw eigen woning laten ontwerpen en laten bouwen of kiezen voor een speciaal ontwikkelde villa met vele opties. De bouwkavels liggen aan de bosrand, watergang of waterplas. Combineer dit allemaal met de werkelijk schitterende omgeving en u heeft de plek gevonden waar u nog echt kunt genieten van de rust en de natuur in uw droomwoning.
De getoonde foto's van de reeds gerealiseerde villa's geeft u een beeld van de mogelijkheden.

Het villapark is gelegen nabij Arcen (gemeente Venlo) en wordt omringd door de natuurgebieden de Maasduinen en de Ravenvennen. U kunt optimaal genieten van de rust, ruimte en natuur. In Arcen kunt u daarnaast terecht voor verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, verswinkels, huisartsenpraktijk en sportvoorzieningen. Op de vele terrasjes van het toeristische Arcen kunt u bourgondisch genieten van streekgerechten en een lekker ‘pilske’. In de directe omgeving bevinden zich onder andere het thermaalbad van Arcen (te voet bereikbaar), de kasteeltuinen en een golfbaan.

In 30 min. tot een uur bent u in het centrum van onder andere Eindhoven, Nijmegen, Venlo en Roermond. Het vliegveld Dusseldorf/Weeze is binnen 20 min. bereikbaar.

Neem contact op met Theo Brouwer van ons kantoor voor meer informatie over de bouwkavels op Villa Parc Arcen! 077-3262600

Zuletzt angesehen