Zu Kaufen: Parallelweg 5A, 5951 AP Belfeld

825.500,- € f.o.n.
Immobilienart Haus, Bungalow, freistehendes Haus, Semi-bungalow
Grundstück 8.600 m²
Nettofläche 300 m²
Übergabe Auf Anfrage

Hinweis

Übersicht

Revaplan heeft voor deze prachtige woning aan de Parallelweg een vernieuwbouwplan gemaakt. De vraagprijs van deze woning is inclusief verbouwingskosten.

Omdat wij weten dat het vaak moeilijk is om door de staat van een woning 'heen te kijken' hebben we de mogelijkheden van deze woning voor u inzichtelijk gemaakt. De schetsontwerpen en visualisaties geven u een levensecht beeld van hoe de woning... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Haus, Bungalow, freistehendes Haus, Semi-bungalow
  Baujahr 2017
  Status Verfügbar
  Angeboten seit Mittwoch, 8. März 2017
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 01402
Kaufpreis 825.500,- € f.o.n.
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Mittwoch, 8. März 2017
Letzte Aktualisierung Donnerstag, 27. Juli 2017
Bau
Immobilienart Haus, Bungalow, freistehendes Haus, Semi-bungalow
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 2017
Flächen
Grundstück 8.600 m²
Nutzfläche 300 m²
Brutto-Rauminhalt 1.000 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 6 (von denen 4 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einem Wasserweg
Freie Sicht
Offene Position
Waldrand
Ausstattung
Schiebetüren Ja

Beschreibung

Revaplan heeft voor deze prachtige woning aan de Parallelweg een vernieuwbouwplan gemaakt. De vraagprijs van deze woning is inclusief verbouwingskosten.

Omdat wij weten dat het vaak moeilijk is om door de staat van een woning 'heen te kijken' hebben we de mogelijkheden van deze woning voor u inzichtelijk gemaakt. De schetsontwerpen en visualisaties geven u een levensecht beeld van hoe de woning er na een verbouwing uit kan komen te zien. De prijs waarvoor dit vernieuwbouwplan te koop staat is de sleutelklare vraagprijs. Binnen dit genoemde budget kunt u de bestaande woning aankopen en is de volledige verbouwing te realiseren.
Uiteraard kunnen smaken verschillen. U kunt ervoor kiezen om de woning te laten verbouwen zoals in het vernieuwbouwplan vermeld is. Het is echter ook mogelijk om het vernieuwbouwplan volledig op uw woonwensen aan te laten passen. Op basis van een vrijblijvend intakegesprek bepalen we dan of uw wensen technisch haalbaar en financieel realistisch zijn. We passen het vernieuwbouwplan vervolgens volledig op uw woonwensen aan. Revaplan ondersteunt u daarna desgewenst bij de vergunnings- en financieringsaanvraag, bij het opstellen van een aannemersovereenkomst en bij het samenstellen en aansturen van een bouwteam. De laatste stap is het (laten) realiseren van de Revaplan vernieuwbouwwoning. Tijdens de verbouwing blijft Revaplan uw aanspreekpunt. De woning wordt opgeleverd als deze aan onze kwaliteitseisen en uw woonwensen voldoet en u kunt gaan genieten van uw prachtige nieuwe thuis!

Het vernieuwbouwplan voorziet in een complete make-over van de woning aan de Parallelweg 5 en combineert alles wat er op het gebied van praktisch en eigentijds wonen mogelijk is. Het resultaat? Een stijlvolle vrijstaande woning met een authentiek ontwerp en een moderne ruimtelijke indeling, die volledig voldoet aan de woonwensen anno nu!
Ook de aanblik van de woning is helemaal van deze tijd gemaakt, onder meer door de moderne kleursamenstelling. In het vernieuwbouwontwerp is de woning voorzien van twee ruime woonkamers, één aan de voorzijde met een prachtig uitzicht over de maas en één aan de achterzijde van de woning. De open leefkeuken heeft optimaal contact met het zwembad en een fantastisch panoramisch uitzicht over de Maas. De woning heeft vier slaapkamers en een moderne badkamer op de begane grond. Verder heeft de woning een ruime bijkeuken, een tuinkamer en een berging.
U kunt er ook voor kiezen de huidige woning aan te kopen zonder vernieuwbouwplan.

Bilder

Zuletzt angesehen