Zu Kaufen: Parallelweg 1, Giessenburg

275.000,- € f.o.n.
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Grundstück 334 m²
Nettofläche 140 m²

Hinweis

Übersicht

Lomm is een klein dorp dat aan de noordkant wordt begrensd door Arcen en aan de zuidkant door Velden. De gemeente Venlo, waar Lomm toe behoort, ligt op zo'n 7 kilometer afstand. Het oude hart met de kerk en het kerkplein bevindt zich aan de noordkant van het dorp. Naar het zuiden en westen toe bevinden zich de woonwijken. Het buitengebied van het dorp wordt bepaald door landbouwgrond en uitgestrek... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
  Baujahr 2017
  Status Verfügbar
  Angeboten seit Freitag, 3. März 2017
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 01666
Festpreis 275.000,- € f.o.n.
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Freitag, 3. März 2017
Letzte Aktualisierung Freitag, 20. Oktober 2017
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Bauform Neubau
Baujahr 2017
Flächen
Grundstück 334 m²
Nutzfläche 140 m²
Brutto-Rauminhalt 590 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)

Beschreibung

Lomm is een klein dorp dat aan de noordkant wordt begrensd door Arcen en aan de zuidkant door Velden. De gemeente Venlo, waar Lomm toe behoort, ligt op zo'n 7 kilometer afstand. Het oude hart met de kerk en het kerkplein bevindt zich aan de noordkant van het dorp. Naar het zuiden en westen toe bevinden zich de woonwijken. Het buitengebied van het dorp wordt bepaald door landbouwgrond en uitgestrekte bos- en natuurgebieden. Via Venlo zijn de A73 en A67 richting Eindhoven en Nijmegen makkelijk bereikbaar.

De nieuwbouwwijk Meulenveld ligt in het westen van Lomm tussen het dorp en het vrije veld met daarachter de meanderende Maas. Een unieke plek met prachtig uitzicht!
Aan de straat Maaszicht is nog 1 vrijstaand geschakelde woning beschikbaar.

Vrijstaand geschakelde woning
De laaste vrijstaand geschakelde woning heeft op de begane grond aan de voorzijde van de woonkamer een mooie erker. Aan de achterzijde liggen de moderne keuken en de berging met aansluitingen voor was- en droogmachine. Via deze berging kom je in de garage van ca. 18 m². De drie slaapkamers, de separaat toilet en de complete badkamer met luxe tegels liggen op de 1e verdieping. Via een vaste trap kom je op de zolder. Je kunt hier kiezen voor een hobby- of speelkamer of een 4e slaapkamer.

Neem voor meer info contact op met Theo Brouwer van ons kantoor 077-3262600

Zuletzt angesehen