Zu Kaufen: Nabben 21, 5935 VM Steyl

835.000,- €
Immobilienart Haus, Villa, freistehendes Haus
Grundstück 1.760 m²
Nettofläche 222 m²

Hinweis

Übersicht

Binnen het groene en historische gebied "Nabben", wat exclusief is gelegen in het kloosterdorp Steyl, presenteren wij u een stijlvolle split level bungalow met flair en bijzonder veel privacy in een weldadige ambiance.

Heerlijk omgeven door rust herbergt dit object een ruime hal, fraaie living, moderne keuken, 4 slaapkamers, luxe badkamer, overdekt zwembad en een gezellige wijnkel... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Haus, Villa, freistehendes Haus
  Baujahr 1963
  Status Verfügbar
  Angeboten seit Montag, 22. September 2014
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Kaufpreis 835.000,- €
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Montag, 22. September 2014
Letzte Aktualisierung Donnerstag, 28. September 2017
Bau
Immobilienart Haus, Villa, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1963
Rooftype Wohnung
Flächen
Grundstück 1.760 m²
Nutzfläche 222 m²
Brutto-Rauminhalt 1.014 m³
Fläche andere Innenräume 10 m²
Fläche externe Lagerräume 8 m²
Fläche extern mit Lagerräume 6 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 6 (von denen 4 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Waldrand
An einer ruhigen Straße
Freie Sicht
Geschützte Lage
Kessel
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2011
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Heizungsart Zentralheizung
Kamin
Kamin Ja
Verfügt über ein Schwimmbad Ja

Beschreibung

Binnen het groene en historische gebied "Nabben", wat exclusief is gelegen in het kloosterdorp Steyl, presenteren wij u een stijlvolle split level bungalow met flair en bijzonder veel privacy in een weldadige ambiance.

Heerlijk omgeven door rust herbergt dit object een ruime hal, fraaie living, moderne keuken, 4 slaapkamers, luxe badkamer, overdekt zwembad en een gezellige wijnkelder met bar op een ruim perceel met veel groen in de omgeving.

Indeling
Deze split level bungalow is gelegen aan een doodlopende weg. Het perceel is toegankelijk via twee opritten welke beiden worden afgesloten door degelijk vervaardigde doch elegante metalen poorten. De nostalgische muur wat het perceel afscheidt is spontaan door omliggende bewoners aangelegd waarbij leuke details zijn bewaard gebleven. De hoofd entree van het perceel leidt naar de ruime garage en voordeur welke op een hoger niveau is gelegen.

Een hal die in een tijdloos karakter is gegoten en lekker ruim van opzet is geeft toegang tot nagenoeg alle vertrekken. De living is vanuit hier bereikbaar middels dubbele deuren en de toegang naar de kelder met installatieruimte en wijnkelder gaat via een trapafgang. Een trapopgang leidt naar de slaapvertrekken en moderne badkamer v.v. alle gemakken. Verder is er nog de verdekt opgestelde garderobe, de keurige toiletruimte met wandcloset en fontein en de doorgang naar de leefkeuken.

De living is met uitstek een bijzondere ruimte door met name de enorme raampartijen. Deze zorgen voor een rustgevende lichtinval en een spectaculair zicht over eigen tuin en omgeving. In dit geheel mag een houtgestookte open haard niet ontbreken en geeft dan ook dat extra stukje cachet. Er is middels loopdeur toegang tot de tuin die op het westen is georiënteerd en ook hier veel privacy biedt. Vanuit dit gedeelte van de living geven dubbele deuren ruime doorgang tot de leefkeuken.

Uitgerust met een kook- en een spoelgedeelte, is de keuken goed geoutilleerd en heeft voldoende opbergmogelijkheden. De afwerking is van een hoog niveau en de kleurstelling harmonieert met de rest van het huis. Aansluitend is een bijkeuken gelegen met bergmogelijkheden, meterkast en doorgang naar de tuin met binnenplaats en overdekt zwembad.

De tuin is doordacht aangelegd met diverse niveauverschillen waardoor het een boeiend en afwisselend tafereel is. Borders met een diversiteit aan planten worden onderbroken door hoge struiken en bomen, vijverpartijen, gras en diverse aangelegde terrassen.
Het is niet voor niets dat de bewoners het omschrijven als "Wonen in een bos".

Zuletzt angesehen