Zu Kaufen: Ebberstraat 9, 5941 NN Velden

Festpreis
Immobilienart Baugrundstück
Grundstück 9.825 m²

Hinweis

Übersicht

WONEN AAN HET (VAAR)WATER! UNIEKE LIGGING!
BROCHURE ONTVANGEN? STUUR EEN MAIL NAAR: info@vetebe.nl
GRONDPRIJS VAN € 39,00 M2.

Op een werkelijk fantastische en unieke natuurlijke locatie pal aan de Maas ligt deze bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavel is volledig naar eigen inzicht te ontwikkelen met een inhoud van minimaal 900m3 en maximaal 1200m3. Het bijgebouw mag max... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Baugrundstück
    Status Verfügbar
    Angeboten seit Mittwoch, 7. September 2016
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 01494
Festpreis Festpreis
Übergabe Sofort
Angeboten seit Mittwoch, 7. September 2016
Letzte Aktualisierung Donnerstag, 28. September 2017
Eigentumsrechte Ganze Menge
Bau
Immobilienart Baugrundstück
Bauform Bestehende Immobilien
Flächen
Grundstück 9.825 m²
Im freien
Lage Am Ufer
Freie Sicht
Offene Position

Beschreibung

WONEN AAN HET (VAAR)WATER! UNIEKE LIGGING!
BROCHURE ONTVANGEN? STUUR EEN MAIL NAAR: info@vetebe.nl
GRONDPRIJS VAN € 39,00 M2.

Op een werkelijk fantastische en unieke natuurlijke locatie pal aan de Maas ligt deze bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavel is volledig naar eigen inzicht te ontwikkelen met een inhoud van minimaal 900m3 en maximaal 1200m3. Het bijgebouw mag maximaal 100m2 bedragen. De kaveloppervlakte bedraagt maar liefst 9825m2.

Velden:
Het in 2013 tot leukste dorp van Limburg verkozen Velden is een dorp van ruim 5.000 inwoners. Sinds 1 januari 2010 maakt het dorp na een herindeling deel uit van de gemeente Venlo. Voorheen vormde het samen met Lomm (ca. 1.000 inwoners) en Arcen (ca. 2.500 inwoners) de gemeente Arcen en Velden, welke in 1999 nog verkozen werd tot groenste gemeente van Nederland. Velden is sterk agrarisch van karakter met onder andere een uitgebreide tuinbouwsector. Verder beschikt Velden over de noodzakelijke voorzieningen zoals een tweetal basisscholen. Ook qua ontspanning is het goed toeven in Velden met onder andere de prachtige natuurgebieden de Ravensvennen en Zwart Water. Voor de uitgebreidere voorzieningen is Velden gericht op het op circa 4 kilometer afstand gelegen Venlo waar alle stedelijke voorzieningen voorhanden zijn.

Bereikbaarheid:
De kavel is prima bereikbaar. Op korte afstand is de Rijksweg N271 (Venlo-Nijmegen) gelegen. De oprit naar de A67 (Eindhoven-Duitsland) is eveneens op korte afstand gelegen.

Kadastrale situatie:
Het geheel is kadastraal bekend als kadastrale gemeente Arcen en Velden, sectie H, nummer 411 & 430 tezamen groot 9825m2.

Omschrijving:
De bestemming van de bouwkavel is gewijzigd naar “Wonen”. De bij de bestemming behorende voorschriften zijn via ons kantoor verkrijgbaar. De bouwkavel wordt bouw- en woonrijp opgeleverd.
Onder het bouw- en woonrijp maken wordt uitdrukkelijk niet verstaan het inrichten van de voor de bouw noodzakelijke grondwerken en sonderingsonderzoeken, het aanbrengen van de huisaansluiting voor de DWA riolering, gas, water, elektriciteit, telefoon en cai.

Zuletzt angesehen