Neues Kaufangebot

Zu Kaufen: Vilgert 30, 5941 CT Velden

695.000,- €
873,12 €/m2
Immobilienart Haus, Villa, freistehendes Haus
Grundstück 796 m²
Nettofläche 354 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Neues Kaufangebot

Hinweis

Übersicht

Uitstekend onderhouden vrijstaande villa bestaande uit een hoofdgebouw en een bijgebouw. Hoofdgebouw bestaande uit grote woonkamer en grote keuken met bijkeuken, gang en WC, geheel voorzien van vloerverwarming. Op de eerste etage drie uiterst ruime slaapkamers en een badkamer met wellness-voorzieningen (whirlpoolbad, regendouche en vierpersoons infrarood sauna en twee wastafels) en separaat een WC... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Haus, Villa, freistehendes Haus
  Baujahr 2008
  Status Verfügbar
  Angeboten seit Donnerstag, 7. März 2019
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 21081/4299807
Kaufpreis 695.000,- €
Status Neues Kaufangebot
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Donnerstag, 7. März 2019
Letzte Aktualisierung Montag, 18. März 2019
Bau
Immobilienart Haus, Villa, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 2008
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Voll
Flächen
Grundstück 796 m²
Nutzfläche 354 m²
Brutto-Rauminhalt 1.324 m³
Fläche externe Lagerräume 10 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 3
Anzahl Zimmer 10 (von denen 7 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Ländliche Gegend
Offene Position
Typ Umliegender Garten
Wichtigster Garten Ja
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Schön landschaftlich gestaltet
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse A
Kessel
Art des Kessels HR combi
Baujahr 2008
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Badezimmer Einrichtungen Bad 1 Bad
Dusche
Badezimmer Einrichtungen Bad 2 Dusche
Toilette
Alarmanlage Ja
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja
Sauna Ja
Schiebetüren Ja
Ventilierung Ja

Beschreibung

Uitstekend onderhouden vrijstaande villa bestaande uit een hoofdgebouw en een bijgebouw. Hoofdgebouw bestaande uit grote woonkamer en grote keuken met bijkeuken, gang en WC, geheel voorzien van vloerverwarming. Op de eerste etage drie uiterst ruime slaapkamers en een badkamer met wellness-voorzieningen (whirlpoolbad, regendouche en vierpersoons infrarood sauna en twee wastafels) en separaat een WC. Op de tweede etage twee slaapkamers, en ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Het bijgebouw bestaat uit twee kamers, waarvan één met keukenblok, en een badkamer met douche, WC en wastafel. Het bijgebouw heeft een aparte ingang. Deze ruimtes zijn te gebruiken als kantoorruimte, praktijk (bijvoorbeeld psycholoog, fysiotherapeut, tandarts), bed & breakfast, seniorenwoning of studentenkamer. Uiteraard heeft deze villa een grote tuin, met tuinhuis, fruitbomen, een grasveld, groot terras en meerdere parkeerplaatsen.

Het ligt aan de buitenkant van Velden, binnen de bebouwde kom, op loopafstand van de winkels, scholen, sportaccomodaties, gemeenschapshuis en dicht bij het bos. Nabij uitvalswegen naar Nijmegen, Eindhoven en Duitsland, vlak bij het centrum van Venlo en toch midden in de natuur.

Velden is een dorpskern van de gemeente Venlo, zo’n 5 kilometer ten noorden van de stad Venlo en 7 kilometer ten zuiden van Arcen. Velden is een dorp van ruim 5.100 inwoners en behoorde tot 2010 tot de gemeente Arcen en Velden. In 1999 is de gemeente Arcen en Velden verkozen tot groenste gemeente van Nederland. Alle uitvalswegen A67(Eindhoven-Duitsland) en de Rijksweg N271 (Venlo-Nijmegen) zijn goed en snel bereikbaar.

Bijzonderheden:
- rustige ligging
- hoog afwerkingsniveau
- geheel geïsoleerd
- ruime, sfeervolle woonkamer
- luxe woonkeuken
- praktijk-/werkruimte aan huis
- 5 ruime slaapkamers
- 3 badkamers

Bijzondere bepaling
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zusätzlich

Zuletzt angesehen