Zu Kaufen: Helmusweg, 5926 Venlo

125.000,- € f.o.n.
Immobilienart Baugrundstück
Grundstück 336 m²
Übergabe Auf Anfrage

Hinweis

Übersicht

Bouw uw droomhuis in eigen beheer.
Het totale nieuwbouwplan bestaat uit circa 93 kavels, waarvan 17 kavels als vrije sector kavel worden verkocht, bestemd voor het bouwen van uw droomhuis. De overige kavels worden projectmatig ontwikkeld, verdeeld over verschillende fasen en bestaande uit verschillende woningtypen. Deze unieke bouwkavels bieden de mogelijkheid om in eigen beheer, op basis van het... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Baugrundstück
    Status Verfügbar
    Angeboten seit Montag, 4. Juli 2011
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 21081/1986430
Festpreis 125.000,- € f.o.n.
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Montag, 4. Juli 2011
Letzte Aktualisierung Dienstag, 19. September 2017
Bau
Immobilienart Baugrundstück
Bauform Bestehende Immobilien
Flächen
Grundstück 336 m²

Beschreibung

Bouw uw droomhuis in eigen beheer.
Het totale nieuwbouwplan bestaat uit circa 93 kavels, waarvan 17 kavels als vrije sector kavel worden verkocht, bestemd voor het bouwen van uw droomhuis. De overige kavels worden projectmatig ontwikkeld, verdeeld over verschillende fasen en bestaande uit verschillende woningtypen. Deze unieke bouwkavels bieden de mogelijkheid om in eigen beheer, op basis van het voor het totaalplan opgestelde beeldkwaliteitplan en bebouwingsvoorschriften, uw droomhuis te laten ontwerpen en realiseren.

De kavels zijn gesitueerd aan de randen van het nieuwbouwplan, aan de Baarlosestraat, de Helmusweg en de Beeretweg. De kavels zijn ruim van opzet waardoor een landelijke lintbebouwing aan de randen van het nieuwbouwplan wordt gecreëerd. Bijna alle bouwkavels hebben een op het zuidoosten of zuidwesten georiënteerde toekomstige tuinsituering.

Ter plaatse van de ingang van het nieuwbouwplan aan de Helmusweg wordt een groene ingang gecreëerd, de "groene poort" van het plan. De Helmusweg zal ter plaatse van het nieuwbouwplan worden voorzien van een bomenlaan langs een tweezijdig fietspad met trottoir.

Kaveloppervlaktes vanaf 336m2 tot 816m2.
Prijzen bouwkavels vanaf 125.000,00 - 269.000,00 v.o.n.

In de situatietekening zoals afgebeeld zijn onder andere de 17 vrije sector kavels aangeduid. De inrichting van de openbare ruimte alsmede de verkaveling van de projectmatige woningen in “het binnengebied” van het nieuwbouwplan is indicatief weergegeven. Vorm en positie van de bouwblokken op de vrije sector kavels zijn indicatief weergegeven. Deze situatietekening is met de grootst mogelijke zorg vervaardigd. Hieraan kunnen echter geen rechten ontleend worden. Zuidgrond B.V. behoudt het recht om eventuele wijzigingen door te voeren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/huurder/onderhuurder/opdrachtgever.
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van eventuele onjuistheden en/of wijzigingen kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bilder

Zuletzt angesehen