Te koop: Parallelweg 1, Giessenburg

€ 275.000,- v.o.n.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 334 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 140 m²

Notitie

Algemeen

Lomm is een klein dorp dat aan de noordkant wordt begrensd door Arcen en aan de zuidkant door Velden. De gemeente Venlo, waar Lomm toe behoort, ligt op zo'n 7 kilometer afstand. Het oude hart met de kerk en het kerkplein bevindt zich aan de noordkant van het dorp. Naar het zuiden en westen toe bevinden zich de woonwijken. Het buitengebied van het dorp wordt bepaald door landbouwgrond en uitgestrek... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
  Bouwperiode 2017
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Vrijdag 3 maart 2017
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01666
Koopsom € 275.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 3 maart 2017
Laatste wijziging Vrijdag 20 oktober 2017
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2017
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 334 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 140 m²
Inhoud 590 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)

Omschrijving

Lomm is een klein dorp dat aan de noordkant wordt begrensd door Arcen en aan de zuidkant door Velden. De gemeente Venlo, waar Lomm toe behoort, ligt op zo'n 7 kilometer afstand. Het oude hart met de kerk en het kerkplein bevindt zich aan de noordkant van het dorp. Naar het zuiden en westen toe bevinden zich de woonwijken. Het buitengebied van het dorp wordt bepaald door landbouwgrond en uitgestrekte bos- en natuurgebieden. Via Venlo zijn de A73 en A67 richting Eindhoven en Nijmegen makkelijk bereikbaar.

De nieuwbouwwijk Meulenveld ligt in het westen van Lomm tussen het dorp en het vrije veld met daarachter de meanderende Maas. Een unieke plek met prachtig uitzicht!
Aan de straat Maaszicht is nog 1 vrijstaand geschakelde woning beschikbaar.

Vrijstaand geschakelde woning
De laaste vrijstaand geschakelde woning heeft op de begane grond aan de voorzijde van de woonkamer een mooie erker. Aan de achterzijde liggen de moderne keuken en de berging met aansluitingen voor was- en droogmachine. Via deze berging kom je in de garage van ca. 18 m². De drie slaapkamers, de separaat toilet en de complete badkamer met luxe tegels liggen op de 1e verdieping. Via een vaste trap kom je op de zolder. Je kunt hier kiezen voor een hobby- of speelkamer of een 4e slaapkamer.

Neem voor meer info contact op met Theo Brouwer van ons kantoor 077-3262600

Recent bekeken