Te koop: Ebberstraat 9, 5941 NN Velden

koopsom
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 9.825 m²

Notitie

Algemeen

WONEN AAN HET (VAAR)WATER! UNIEKE LIGGING!
BROCHURE ONTVANGEN? STUUR EEN MAIL NAAR: info@vetebe.nl
GRONDPRIJS VAN € 39,00 M2.

Op een werkelijk fantastische en unieke natuurlijke locatie pal aan de Maas ligt deze bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavel is volledig naar eigen inzicht te ontwikkelen met een inhoud van minimaal 900m3 en maximaal 1200m3. Het bijgebouw mag max... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Woensdag 7 september 2016
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01494
Koopsom koopsom
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Woensdag 7 september 2016
Laatste wijziging Donderdag 28 september 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 9.825 m²
Locatie
Ligging Aan water
Open ligging
Vrij uitzicht

Omschrijving

WONEN AAN HET (VAAR)WATER! UNIEKE LIGGING!
BROCHURE ONTVANGEN? STUUR EEN MAIL NAAR: info@vetebe.nl
GRONDPRIJS VAN € 39,00 M2.

Op een werkelijk fantastische en unieke natuurlijke locatie pal aan de Maas ligt deze bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavel is volledig naar eigen inzicht te ontwikkelen met een inhoud van minimaal 900m3 en maximaal 1200m3. Het bijgebouw mag maximaal 100m2 bedragen. De kaveloppervlakte bedraagt maar liefst 9825m2.

Velden:
Het in 2013 tot leukste dorp van Limburg verkozen Velden is een dorp van ruim 5.000 inwoners. Sinds 1 januari 2010 maakt het dorp na een herindeling deel uit van de gemeente Venlo. Voorheen vormde het samen met Lomm (ca. 1.000 inwoners) en Arcen (ca. 2.500 inwoners) de gemeente Arcen en Velden, welke in 1999 nog verkozen werd tot groenste gemeente van Nederland. Velden is sterk agrarisch van karakter met onder andere een uitgebreide tuinbouwsector. Verder beschikt Velden over de noodzakelijke voorzieningen zoals een tweetal basisscholen. Ook qua ontspanning is het goed toeven in Velden met onder andere de prachtige natuurgebieden de Ravensvennen en Zwart Water. Voor de uitgebreidere voorzieningen is Velden gericht op het op circa 4 kilometer afstand gelegen Venlo waar alle stedelijke voorzieningen voorhanden zijn.

Bereikbaarheid:
De kavel is prima bereikbaar. Op korte afstand is de Rijksweg N271 (Venlo-Nijmegen) gelegen. De oprit naar de A67 (Eindhoven-Duitsland) is eveneens op korte afstand gelegen.

Kadastrale situatie:
Het geheel is kadastraal bekend als kadastrale gemeente Arcen en Velden, sectie H, nummer 411 & 430 tezamen groot 9825m2.

Omschrijving:
De bestemming van de bouwkavel is gewijzigd naar “Wonen”. De bij de bestemming behorende voorschriften zijn via ons kantoor verkrijgbaar. De bouwkavel wordt bouw- en woonrijp opgeleverd.
Onder het bouw- en woonrijp maken wordt uitdrukkelijk niet verstaan het inrichten van de voor de bouw noodzakelijke grondwerken en sonderingsonderzoeken, het aanbrengen van de huisaansluiting voor de DWA riolering, gas, water, elektriciteit, telefoon en cai.

Recent bekeken